Як правильно накрохмалити
Є кілька способів, за допомогою яких можна накрохмалити сніжинку.
- Цукор. Для цього способу потрібно набрати склянку гарячої води ємністю не більше 200 мл, розчинити в ньому приблизно 10 столових ложок цукру. Після цього потрібно промокнути сніжинку у цьому розчині, розмістити на рівній поверхні, просушити.
- Крахмаль картоплі. Для початку набирається склянка з гарячою водою, до неї додається від 2 до 3 столових ложок картопляного порошку, сніжинка просочується отриманим розчином, закріплюється на поверхні за допомогою голок і сушиться.
- Клей ПВА. Клей потрібно розбавити водою у співвідношенні 1:2, закріпити виріб на поверхні за допомогою голок або шпильок, просочити його розчином за допомогою кисті, висушити.
- Аерозольний балончик із крохмалем. Придбати такий балончик можна в магазині рукоділля, його вартість невисока, інструкція із застосування вказана на упаковці.