Кошик із смачними фруктами
Вона призначається не лише для прикраси інтер’єру, а й як повноцінна страва для гостей. Господині можуть похвалитися ним перед оточуючими, адже виглядає справи дивовижно.
Необхідний інвентар для їстівного кошика
- Кавун великого розміру;
- Добре заточений ніж;
- Фрукти для серцевини кавуна.
Якщо Ви успішно підібрали матеріали, приступайте до процесу.
- Вибирайте кавун без дефектів, адже від його якості залежить майбутній виріб.
- Під водою позбавте його від забруднень і добре протріть ганчіркою. У хід йде схема ручки кошика.
- Її готують заздалегідь, щоб уникнути проблем з її виробництва потім. За схемою необхідно вирізати деталь.
- Весь вміст кавуна видаляється, вам потрібна саме шкірка. Усі дії мають бути обережними.
- Уважно позбавтеся і кісточок, не пошкоджуючи основу. Висушуйте кавун якийсь час після того, як вичистіть з нього м’якоть.
- У цій справі допоможуть серветки, якими необхідно витерти кавун усередині, а потім запасіться газетою. Помістивши її всередину, вона вбере залишки вологи.
- Змінюйте папір, щоб висушити поверхню. Це полегшить творчий процес. Важлива бездоганна сухість.
- Під час висушування почніть декор фрукту із зовнішнього боку.
- Ніжок дозволить шкірці знайти красиві візерунки та орнаменти, а фарби прикрасять поверхню кавуна.
- Можна використовувати будь-які відтінки, виявляйте свою фантазію.
Коли всі складні етапи позаду, варто помістити в порожній виріб інші фрукти. Також використовуйте соковиті ягоди.