Декор тортів крок за кроком своїми руками: 130 фото ідей прикраси тортів. Інструкція з простими варіантами оформлення

Желе

Зробити торт красивішим допоможе желейна заливка. Вона надасть випічці незвичайного вигляду. Можна залити желе поверх нарізаних ягід або фруктів, зберігши їхню свіжість і апетитність.

Багатошарове різнокольорове желе при розрізанні торта виглядає дуже вражаюче.

Для створення такого ефекту желе поверх торта заливається по черзі. Кожен шар потрібно охолодити.









Шоколад у декоруванні тортів

Шоколад, будучи радістю ласунів, не може залишитися осторонь участі в прикрасі святкового торта.

  • Найпростіший спосіб зробити торт із шоколадним декором — це посипати його натертою або тонко нарізаною шоколадною стружкою.
  • Ажурні візерунки виходять чудовими із розтопленого шоколаду, якщо кондитерським шприцом нанести їх спочатку на пергаментний папір, а потім перенести на торт.

Шоколад можна використовувати:

  • Молочний,
  • Білий,
  • Чорний,
  • Пористий.